Условия за връщане и рекламация

доставка и плащане

Всички продукти които изпращаме с куриер са с опция преглед.
Рекламации (счупване, изкривяване, външни дефекти, липсващи части и други) след преглед и прием на пратката не се приемат.
Рекламация и връщане на закупена стока става задължително с попълнен формуляр и касов бон!
Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

 

 

 1. Продуктите да са в оригиналната си опаковка;
 2. Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване;
 3. Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка или фактура по Ваше желание);
  Към всяка върната поръчка, прибавете формуляра за връщане на продукт, който е приложен в пратката или ако го загубите може да го изтеглите от сайта ни и да го добавите към пратката за връщане. Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка.
  Можете да замените продуктите с други или да ви възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Стойността на продуктите се възстановява, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място се възстановяват само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.
  Рекламации:
  Моля, свържете се с нас на телефон : 02 851 0006 или 0877 237 889 за да обсъдим въпросите, свързани с продуктите.
  Адрес за връщане на продукти: гр. София ул. Доспат № 4 – магазин за помощни средства
0
  0
  Вашата количка
  Количката е празна