За нас

производство

“Илмед” ООД е българска компания основана през 2009 година. Ние сме представител на българският производител на помощни средства за хора с увреждания “ИТК Илиев” ООД. Имаме многогодишен опит в производството и разпространението на помощни средства за лица с увреждания. Ние произвеждаме както стандартни медицински изделия за лица с увреждания, така и такива по индивидуална поръчка.
Нашата мисия е да подобрим качеството на живот на своите клиенти.

Стремежът ни е да предложим оптимално качество на най-добра цена.

“ИТК Илиев” ООД е единственият в България производител на: регулируеми и нерегулируеми бастуни; триопорни и четириопорни бастуни и канадки; канадки с подвижна и неподвижна гривна с регулиране във височина; алуминиеви проходилки за възрастни – универсални (с възможност за “фиксиран” и “крачещ” режим) и проходилки на две нива. Всички те могат да бъдат в изпълнение на четири тапи или с две колела и две тапи. Всички наши предложения можете да разгледате и в другият ни фирмен сайт

Санитарен стол с по-голяма седалкаprohodilka na dve nivaПатерица канадка - 410Патерица-подмишечна

 

Произвеждаме и комбинирани столове за баня и тоалетна (стандартни и с по-широки седалки), както и регулируеми патерици в три размера “S”, “M” и “L”.

Като производител осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз за всички наши изделия, както и резервни части за тях.
Ние сме предпочитан партньор на водещи фирми за внос и продажба на помощни средства за лица с увреждания. Нашите изделия са сертифицирани и имат издадени всички необходими лицензи от Изпълнителната агенция по лекарства, Агенцията за хората с увреждания към Министерството на труда и социалната политика.
Стремим се да предлагаме продукти на компании, които са световни лидери в своята област. Фирмената ни политика е насочена към разработка и производство на продукти с много добро качество, отговарящо на изискванията на нашите партньори и клиенти, както и на иновативни продукти с които да облекчим ежедневието на лицата в неравностойно положение.

“Илмед” ООД има сключен договор със РЗОК/НЗОК за отпускане на безплатни помощни средства за лица с издадени протоколи. Предлагаме: рингови инвалидни колички, антидекубитални дюшеци, комбинирани столове за баня и тоалетна, проходилки и др. за правоимащи лица през Здравна Каса.

 

 

 

0
    0
    Вашата количка
    Количката е празна