Доставка и плащане

 

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 150лв. с ДДС.

 

При получаване на онлайн поръчка ще се свържем с Вас за потвърждение и доставка. Доставките се извършват с куриерски фирми. Заплащането става с наложен платеж при получаване на пратката, или по банков път след плащане на издадена от нас проформа фактура. Всички пратки от нас са опция “преглед”.                                                                                                                                                                                                                                      

Моля, при получаване на пакета прегледайте пратката за транспортни дефекти – счупвания, изкривявания и други подобни, които биха могли да възникнат в резултат на транспортиране. Рекламации от този тип след приемане на пратката няма да бъдат уважени! 

Получете пратките си с „Еконт експрес“ в рамките на 1 до 3 работни дни. Цената за доставка е съгласно тарифите на „Еконт експрес“ . Поръчките се обработват на същия или на следващият работен ден, а заявки направени в събота, неделя или празнични дни се обработват през първият работен ден след това. За избягване на неточности е предпочитане заявката за бъде направена по имейл или през сайта. При невъзможност не се колебайте да позвъните на нашите телефони.

 

0
    0
    Вашата количка
    Количката е празна